Uw woning aanmelden voor verhuur?
Dat kan gemakkelijk middels de mail, info@houses2rent.nl of middels de website, klik hier!

Houses2Rent zoekt per direct huurwoningen!

Voor onze huurders zijn wij op zoek naar kamers, appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen. Onze huurders betreffen zowel particulieren als zakelijke contacten. (Denkt u dan aan gecertificeerde uitzendorganisaties, etc.)

Personeelshuisvesting
Voor enkele zeer betrouwbare partners zoeken wij tijdelijke huisvesting voor voornamelijk Poolse arbeidsmigranten. Organisaties waar wij voornamelijk mee werken zijn volledig gecertificeerd en o.a. aangesloten bijv. bij het convenant met de gemeente Vlaardingen. (incl. wekelijkse controle)

Koopwoning tijdelijk verhuren o.b.v. Leegstandwet?
U krijgt uw koopwoning niet verkocht? Voor diverse gescreende particulieren en bedrijven zijn wij per direct op zoek naar tijdelijke woonruimte in het Westland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en omgeving! Wij kunnen voor u de vergunning van de Leegstandwet aanvragen, zodat er geen huurdersbescherming is.

(On)bepaalde tijd
Wilt u uw woning verhuren voor (on)bepaalde tijd? Houses2Rent is de juiste partner om u ook hier goed in te faciliteren! Uiteraard kunt u zelf bepalen middels het profiel of een kennismaking met de huurders aan wie u uw woning wilt verhuren!

Verhuurpakketten
Houses2Rent biedt meerdere pakketten aan waaronder o.a. financieel beheer maar ook compleet beheer! Bij Houses2Rent wordt uw woning gegarandeerd verhuurd!

Middels een eigen technische dienst en schoonmaakploeg is Houses2Rent uw juiste partner!

Plaats uw woning gemakkelijk en snel, gratis op Houses2Rent.nl !

Volg ons:

  • Facebook: www.facebook.com/houses2rent.nl
  • Instagram: www.instagram.com/houses2rent
  • Twitter: https:twitter.com/houses2rent_nl